Home » Nyheder » Arkiv

Arkiv

 

“Min Landsby” App – Juli 2017 

Flere foreninger i Søllested området er gået sammen om “Min Landsby”-app til mobilen, da vi ønsker tydelige og let tilgængelige oplysninger til folket – Så del gerne budskabet om den nye app og download i dag ;o) 

Vi håber alle foreninger i området vil benytte sig af muligheden for at lægge deres arrangementer og nyheder på. Kontakt Borgerforum for at få adgang som bruger på kontakt@søllested-borgerforum.dk.

Vi glæder os til at komme igang!

 

 

Ny bestyrelse – Marts 2017 

Borgerforum har netop valgt en ny bestyrelse. 

Nyvalgt er formand Rebecca Galsgaard 

Nyvalgt er næstformand Stine Juel Saxfjed 

Kasserer er Britta Merete Skydsbjerg 

Nyvalgt er sekretær Maria Warner 

Nyvalgt er Henriette Hansen 

Suppleanter er Lis Jensen og Finn Olsen. 

Kurt Jensen, Lis og Finn udtrådte af bestyrelsen, efter at have været med helt fra starten i 2007. 

Fremtidsplaner 

Borgerforum arbejder på at få gjort Søllested og omegn til verdens navle – Et trygt og rart område hvor alle kender, hjælper og passer på hinanden og ikke mindst skal der skabes et stærkt fællesskab. 

Vi forsøger at få samlet overblikket over aktiviteter og arrangementer i området, så medborgerne kan mødes på kryds og tværs. Vi håber derfor på stor opbakning fra såvel områdets foreninger som privatpersoner. Hjælp med at holde os orienteret, når I planlægger eller hører om noget. Det kan afsløres, at der allerede er planlagt en del arrangementer her i 2017. Grillfesten, byloppemarkedet og Ren By gentages bl.a., endvidere er der noget picnic, børneaktivitetsdag og ølsmagning i støbeskeen. 

Idéer til forskellige tiltag er der masser af, men det er de manglende hænder, der er vores største udfordring. Dette er både til de helt små opgaver samt til de lidt mere omfattende projekter. 

Vi skal derfor sørge for at få udbredt kendskabet til foreningen og gjort vores aktiviteter og arrangementer mere synlige. 

I øjeblikket er det primært vores Facebook-side, hjemmesiden www.søllested-borgerforum.dk, flyers og mund til mund vi når ud med, men vi har bl.a. planer om at få opsat et eller flere infoskilte i rundt omkring i Søllested og er ved at oprette en mailingliste til nyhedsbreve, så du ikke går glip af noget. Tilmelding på kontakt@søllested-borgerforum.dk. 

Endvidere vil flere betalende medlemmer, foreninger og sponsorer være til stor hjælp. Kontingentet for 2017 udgør blot 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for foreninger og kan indsættes på vores konto i Lollands Bank: 6520 4157078 – Husk at skrive navn og kontaktoplysninger. 

Vi ser frem til en spændende tid for vores område! 

På Borgerforums vegne formand Rebecca Galsgaard. 

Siden stiftelsen af Borgerforum i 2007 

I de forløbne år har Borgerforum medvirket til at lave ruterne til Kløverstierne. V har arrangeret foreningsmesse to gange i Højrebyhallen. Højrebyhallens cafeteria er startet op igen af personer fra bestyrelsen. Ren By startet af Borgerforum i samarbejde med Højrebyhallens café og sammen med Turistkreds arrangeres Vesterborg løb. Vi har to eftermiddagshold med litteratur og rejseoplevelser. Vi havde et EDB lokale i kulturhuset Troelsebyvej og indrettede andre lokaler til møder. Vi forsøgte, at få de lokale beboerforeningen til at mødes og drøfte fælles interesser, men opbakningen var lille. Lolland kommune besluttede jo desværre at lukke kulturhuset Troelsebyvej og vi er nu henvist til at benytte et mødelokale på skolen, hvor der max. kan være 12 personer. Vi har derfor, sammen med andre foreninger, meget brug for nye mødelokaler i forbindelse med Højrebyhallen. 

Som afgående formand ønsker jeg den nye bestyrelse tillykke med valget og er meget glad for, at Borgerforum videreføres med disse meget initiativrige kvinder. Støt derfor op om de lokale aktiviteter. (Afgående formand Lis Jensen)