Home » Nyheder

Nyheder

Det er med stor glæde, at bestyrelsen i Borgerforum kan meddele, at det i løbet af sommeren 2018 er lykkedes os at få bevilget et tilstrækkeligt beløb, så vi kan opføre en 60 m2 stor bålhytte i Anlægget i Søllested.

Det er vores håb, at den vil være til gavn for alle i Søllested og omegn. Både for byens foreninger, som benytter Anlægget om sommeren, for børnehavebørnene, der har brug for et sted at spise deres medbragte madpakker, for plejehjemsbeboerne, der vil nyde en kop kaffe i læ, og som rammen om kommende grillfester og andre sommerarrangementer.

Kompetencecentret Krogsbølle i Nakskov er i fuld gang med at opføre bålhytten i Anlægget og forventer, at den vil stå klar til sommer/sensommer i 2020.

Når tiden kommer, vil vi afholde en lille begivenhed for at indvie bålhytten.

Hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby, som du kan hente gratis i App Store og Google Play til både IOS og Android.

Vores største taknemmelighed og TAK skal lyde fra alle os i Borgerforum til:

Landsbypuljen, Friluftsrådet og Nordeafonden for at bevilge midler

Krogsbølle for at opføre bålhytten

Vores samarbejdspartnere og sponsorer:

Shelterbyg Aps, Dan-Project Aps i Søllested, Dem fra Nordlunde i Nakskov, Peter Suhr i Søllested, XL-BYG i Nakskov og Vognmand Preben Andersen Aps i Nykøbing Falster

Vores største taknemmelighed og TAK fra alle os i Borgerforum til Landsbypuljen, Friluftsrådet og Nordeafonden, hvorfra vi har modtaget bevillingerne til bålhytten.