Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--sllested-borgerforum-bcc.dk/public_html/wp-content/plugins/contact-form-by-supsystic/modules/supsystic_promo/mod.php on line 518
Kalender – Søllested Borgerforum

Home » Kalender

Kalender

sep
16
ons
2020
DU SKAL SKIFTE TIL EN NY APP -> SE HER HVORDAN DU KOMMER I GANG MED DEN NYE MINLANDSBY
sep 16 kl. 9:37 – dec 31 kl. 11:37

DER ER KOMMET EN NY APP SOM DU KAN HENTE HER

nov
22
søn
2020
Børneaktivitetsdag med juleklip i Borgerforum Højrebyhallen
nov 22 kl. 10:00 – 13:00

Nu kan du krydse datoen af til vores populære Børneaktivitetsdag i hallen.
Ungerne kan boltre sig i redskaber og madrasser, mens Cafégruppen tilbyder lune æbleskiver, glögg og meget mere i cafeteriet til meget rimelige priser.
Alle er velkomne til at hjælpe med at klippe julepynt til det helt kæmpe store juletræ til årets juletræsfest eller også bare til at slappe helt af!

Kom og nyd et par hyggelige timer med hele familien – det er GRATIS og UDEN TILMELDING!!!

Arrangementet er sponseret af Højrebyhallens Cafégruppen.
 
Venligst

Bestyrelsen i Borgerforum

dec
5
lør
2020
Julefrokost hos Borgerforum Søllested
dec 5 kl. 17:30 – dec 6 kl. 2:00

Hvert år afholder vi en traditionel julefrokost med steg, ris á là mande og lys på bordet. Pakkelegen bliver man ikke snydt for, og hvad enten man har lyst til at spise med, spille pakkeleg og trække sig tilbage ud på aftenen eller at deltage til over midnat, så er det lige hyggeligt for alle, og alle er velkomne. Det er for ALLE aldersgrupper. Kom og vær med og kom i den helt rette julestemning.

Nærmere information om menu, pris og tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du kan hente ned GRATIS i App Store og Google Play til både IOS og Android.

dec
27
søn
2020
Juletræsfest Højrebyhallen
dec 27 kl. 14:00 – 17:00

Julen er hjertenes fest. Sidste år dansede ca. 180 glade børn og voksne om det store juletræ i Højrebyhallen. Igen i år kommer julenissen Niller forbi med hans uartige julegris Anton og tryller for alle børnene. Er du mon én af de heldige vindere af årets julebanko? ALLE b”ørn får godteposer og clementiner.

Nærmere information kommer senere på året.