Home » Arrangementer

Arrangementer

PROGRAM FOR BORGERFORUM I 2021

Generalforsamling

Søndag den 26. september 2021, kl. 13.00-15.00 i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 4, 4920 Søllested

“Efter corona”
Vi har alle sammen ventet (u)tålmodigt på denne tid, genåbningen efter corona-pandemien. Som en ny opstart har vi derfor husstandsomdelt invitationen i Søllested i håb om, at så mange som muligt af os i Søllested vil med til generalforsamlingen, for Søllested er så dejlig en by at bo i og værd at værne og samles om. Kunne vi skabe fællesskab mellem børn, unge og ældre, så er vores mål nået. Bestyrelsen vil gerne stå for at arrangere f.eks. juletræsfest, børneaktivitetsdage, dame- og herrefrokost, fastelavn, julefrokost, byforskønnelse. Og vi lytter gerne til ønsker eller en ny idé.
Dagsorden ifølge vedtægter.
Forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.
mariajens@cool.dk
Maria Warner, Gurrebyvej 2, 4920 Søllested, mobilnr.: 31 21 15 04
Vi byder på en sandwich og den første kolde øl eller sodavand, kaffe/the og kage. Meld dig til på forhånd, hvis du ønsker sandwich. Der kan købes snacks, slik og drikkevarer i cafeteriet hos Cafégruppen til meget rimelige priser.
Tilmelding senest onsdag d. 22. september til formand Maria Warner
Vi håber samtidigt, at alle de, der har lyst til at støtte Borgerforum, melder sig ind som medlem eller fornyer sit kontingent på kr. 50,- årligt. Kontingent for erhvervsdrivende på kr. 100,- årligt. ALLE MIDLER GÅR UBESKÅRET TIL ARRANGEMENTER!
For at kunne afgive gyldig stemme på generalforsamlingen, skal man være medlem.
Lollands Bank reg.nr. 6520 og kontonr. 4157078 – MobilePay 23 23 23
NAVN OG EFTERNAVN, TELEFONNUMMER OG EVT. ADRESSE OG E-MAILADRESSE SKAL NOTERES, SÅ VI KAN NOTERE DIT MEDLEMSSKAB.
Vi glæder os til at se dig! DIN mening er vigtig for os!

2020

Februar 

Fastelavnsfest lørdag d. 22. februar kl. 14.00

I det nye år gentager vi succesen i samarbejde med Højrebyhallens Cafégruppe, Søllested Gymnastikforening, Spejderne, Søllested Idrætsforening, Halsted-Avnede Sportsklub, Søllested Badmintonklub og menighedsråd.

Vi begynder med fastelavnsgudstjenesten i Søllested Kirke kl. 14.00, og kl. 15.00 begynder fastelavnsfesten i Højrebyhallen. Børnene bliver delt op i tre alderstrin; 0-6 år, 7-9 år og 10 år og opefter, så alle alle får en fair tøndeslagning. Der vil være præmier til både konge og dronning og for bedste udklædte i alle tre aldersgrupper sponseret af Højrebyhallens Cafégruppe. Menighedsrådet sponserer tønder, slik og fastelavnsboller.
Det er GRATIS at deltage, og der er fastelavnsboller og saftevand til alle børnene. Kaffe og fastelavnsboller til de voksne kan købes i cafeteriet hos Højrebyhallens Cafégruppe til meget rimelige priser.

Marts

Generalforsamling​ torsdag d. 18. marts kl. 19.00 – AFLYST

Borgerforum afholder årets generalforsamling i Højrebyhallens cafeteria. Kom og deltag i en hyggelig aften og meget gerne med forslag, ris eller ros – DIN mening er vigtig for os!

April

Store Hoppedag fredag d. 24. april

Så er det tid til at klæde ungerne godt på og kaste sig ud i fri leg i Højrebyhallen.

Nærmere info om tidspunkt og program kommer snarest muligt.

Generalforsamling onsdag d. 26. august kl. 19.00

Afholdes i Højrebyhallens cafeteria. Dagsorden ifølge vedtægter. Borgerforum har brug for flere suppleanter til specifikke projekter og bestyrelsen opfordre derfor alle, der har tid og lyst til at være med til at stille op. Forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen og bedes sendt til kontakt@søllested-borgerforum.dk eller Rebecca Galsgaard, Hovedgaden 61, 4920 Søllested. Borgerforum byder på en lækker sandwich og den første kolde øl eller sodavand, og ellers kan der købes både snacks, slik og drikkevarer af Cafégruppen i cafeteriet.

HUSK, hvis du gerne vil spise med, bedes du tilmelde dig senest torsdag den 20 august til Maria Warner på SMS 31 21 15 04 eller på mail: mariawarner85@hotmail.com. Samtidig opfordrer vi venligst til fornyelse af det årlige kontingent på kr. 50,- for private og kr. 100,- for foreninger og erhvervsdrivende, som venligst bedes indbetalt via bankoverførsel til reg.nr. 6520 og kontonr. 4157078 eller via MobilePay 23 23 23 – notér venligst navn, mobilnummer og e-mailadresse, så vi har dine kontaktoplysninger.

Så har du sikret DIN stemme!

Vi må kun være 35 i cafeteriaet, på grund af corona.

Alle er velkommen – DIN mening er vigtig for os!

Vi glæder os til at se DIG!

Venligst

Bestyrelsen

Sensommer 2020

i 2019 modtog bestyrelsen i Borgerforum fondsmidler til en 60 m2 stor bålhytte i det grønne område, Anlægget, i Søllested. Den er ved at blive opført af Kompetencecentret Krogsbølle fra Nakskov og forventes at stå færdig senere på året. Desværre er antallet af hænder til at udføre arbejdet svingende, og der kan derfor ikke sættes en dato for, hvornår bålhytten vil stå færdig.

I den forbindelse planlægger Borgerforum at indvie bålhytten med en byfest for Søllesteds beboere i samarbejde med byens mange andre foreninger. Nærmere info kommer i løbet af foråret.

Oktober

Vesterborg Sø Rundt

Motionsløbet Vesterborg Sø Rundt afholdes for 24. gang med Højreby Turistkreds, Borgerforum og Højrebyhallens Cafégruppe som arrangører. Ruterne på henholdsvis 4 – 7,5 og 12 km. er lagt på de mindre veje i det kuperede område omkring Vesterborg Sø. Nærmere info og dato kommer senere på året. Se mere i Facebookgruppen, Vesterborg Sø Rundt.

November

Børneaktivitetsdag med juleklip​ søndag d. 22. november kl. 10.00 – 13.00

Ungerne kan boltre sig i hallens redskaber og madrasser, mens Cafégruppen tilbyder lune æbleskiver, glögg og meget mere i cafeteriet til meget rimelige priser. Alle er velkomne til at hjælpe med at klippe julepynt til det helt kæmpe store juletræ til årets juletræsfest eller også bare til at slappe helt af!

Kom og nyd et par hyggelige timer med hele familien – det er GRATIS og UDEN TILMELDING!!!

Arrangementet er sponseret af Højrebyhallens Cafégruppen.

December

Julefrokost lørdag d. 5. december kl. 17.30​

Hvert år afholder vi en traditionel julefrokost med steg, ris á là mande og lys på bordet. Pakkelegen bliver man ikke snydt for, og hvad enten man har lyst til at spise med, spille pakkeleg og trække sig tilbage ud på aftenen eller at deltage til over midnat, så er det lige hyggeligt for alle, og alle er velkomne. Det er for ALLE aldersgrupper. Kom og vær med og kom i den helt rette julestemning.

Nærmere information om menu, pris og tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du kan hente ned GRATIS i App Store og Google Play til både IOS og Android.

Juletræsfest søndag d. 27. december

Julen er hjertenes fest. Sidste år dansede ca. 180 glade børn og voksne om det store juletræ i Højrebyhallen. Igen i år kommer julenissen Niller forbi med hans uartige julegris Anton og tryller for alle børnene. Er du mon én af de heldige vindere af årets julebanko? ALLE børn får godteposer og clementiner.

Nærmere information kommer senere på året.

Nærmere information om vores arrangementer finder du i vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og i vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du kan hente ned GRATIS i App Store og Google Play til både IOS og Android. 

ÆNDRINGER I ARRANGEMENTERNE KAN FOREKOMME!