Home » Arrangementer

Arrangementer

ÅRSPROGRAM FOR BORGERFORUM 2019

Februar

Brug for HJÆLP til Min Landsby App? onsdag d. 20 februar kl. 19.00

I marts 2018 modtog Borgerforum Turismeprisen specielt for at have taget appen, Min Landsby, i brug. Det er den første Landsby-app i Lolland Kommune. I Min Landsby app kan foreninger og erhvervsdrivende lægge deres arrangementer op, så man hér har et samlet overblik, f.eks. i Søllested og omegn. Områderne kan du selv vælge til og fra. Siden er flere foreninger kommet til, og mange arrangementer er blevet lagt op.

Min Landsby App er meget enkel at anvende, også for nybegyndere, og denne aften kan du få vejledning i at bruge den.

Har du endnu ikke appen, kan du finde den i App Store og Google Play ved at søge efter ‘Min Landsby’ ellers hjælper vi dig med at hente den ned til dig på din telefon. Det kræver blot, at du har en smartphone.

Marts​

Fastelavnsfest lørdag d. 2. marts kl. 14.00

Sidste år var ca. 100 glade børn og voksne samlet til fastelavnsfesten i Højrebyhallen. I år gentager vi succesen i samarbejde med Højrebyhallens Cafégruppe, Søllested Gymnastikforening, Spejderne, Søllested Idrætsforening, Halsted-Avnede Sportsklub, Søllested Badmintonklub og byens menighedsråd.

Vi begynder med fastelavnsgudstjenesten i kirken kl. 14.00, og kl. 15.00 begynder fastelavnsfesten. Børnene bliver delt op i tre alderstrin; 0-6 år, 7-9 år og 10 år og opefter, så alle alle får en fair tøndeslagning. Der vil være præmier til både konge og dronning og for bedste udklædte i alle tre aldersgrupper sponseret af Højrebyhallens Cafégruppe. Menighedsrådet sponserer tønder, slik og fastelavnsboller.
Det er GRATIS at deltage, og der er fastelavnsboller og saftevand til alle børnene. Kaffe og kage kan købes i cafeteriet hos Højrebyhallens Cafégruppe til rimelige priser.

Generalforsamling​ torsdag d. 14. marts kl. 19.00

Borgerforum afholder årets generalforsamling i Højrebyhallens cafeteria. Kom og deltag i en hyggelig aften, med ris eller ros – DIN mening er vigtig for os!

April

Damefrokost​ lørdag d. 13. april kl. 17.30

Nu kan du også deltage i årets damefrokost. Så har du lyst til en aften i byen med god mad og hyggesnak uden gemalen, så er det nu, du skal slå til. Du bestemmer selv, om du vil blive til damefrokosten slutter efter midnat, som den plejer, eller nøjes med middagen og gå tidligere hjem – det er hyggeligt ligemeget, hvad du vælger.Menu, invitationer og pris kommer snarest, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

August

Maj

Salsaaften​ lørdag d. 18. maj kl. 18.00

I sommeren 2018 forsøgte vi os med et nyt indslag, salsaaften. Det viste sig, at 30 deltagere dukkede op, og det var en succes. Nu gentager vi arrangementet i 2019. Øvede salsadansere kommer og underviser os i et par lette salsatrin, så både begyndere og øvede kan være med. Kridt danseskoene og gør dig klar til en alletiders rytmisk og hyggelig aften.

Nærmere information om tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

August

Grillfest​ lørdag d. 17. august kl. 16.30

​Vi mødes og fyrer op under grillen og hygger os med god mad i det forhåbentligt gode vejr. Man medbringer selv mad- og drikkevarer.

Nærmere information om tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

September

Byforskønnelsesdag​ søndag d. 22. september kl. 9.30 – 12.30

Hér er det på med havehandskerne og frem med riven for deltagerne deles op i hold rundt omkring i byen, hvor der trænger til at blive luget. Særligt dem, som ikke selv kan, hjælper vi, så kender du nogen, som trænger til at få ordnet fortovet, så meld jer til. Vi slutter f i Højrebyhallens cafeteria med pølser og brød og hyggesnak om dagens aktivitet.

Nærmere information om tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

Oktober

Vesterborg Sø Rundt​ søndag d. 13. oktober

Motionsløbet Vesterborg Sø Rundt afholdes for 23. gang med Højreby Turistkreds, Borgerforum og Højrebyhallens Cafégruppe som arrangører. Ruterne på henholdsvis 4 – 7,5 og 12 km. er lagt på de mindre veje i det kuperede område omkring Vesterborg Sø. Nærmere info kan du finde i Facebookgruppen, Vesterborg Sø Rundt.

Nærmere information om tilmelding, pris og tidspunkt kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

November

Børneaktivitetsdag med juleklip​ søndag d. 17. november kl. 10.00 – 13.00

Denne dag slæber vi alle legeredskaberne ud i hallen, så børnene rigtig kan give den gas. Imens hyggesnakker vi voksne  over en kop kaffe. Da det er lige op til julemåneden, klipper vi også julepynt til det store juletræ, som vi skal danse omkring til juletræsfesten d. 27. december.

Tilmelding er ikke nødvendigt. Det er GRATIS for børn. Der kan købes kaffe og kage til rimelige priser.

December

Julefrokost lørdag d. 7. december kl. 17.30​

Hvert år afholder vi en traditionel julefrokost med steg, ris á là mande, juleøl og levende lys på bordet. Pakkelegen bliver man ikke snydt for, og hvad enten man har lyst til at spise med, spille pakkeleg og trække sig tilbage ud på aftenen eller at deltage til over midnat, så er det lige hyggeligt for alle, og alle er velkommen. Det er for ALLE aldersgrupper. Kom og vær med og kom i den helt rette julestemning.

Nærmere information om pris og tilmelding kommer senere på året, så hold øje med hjemmesiden hér, vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som du finder i App Store.

Juletræsfest fredag d. 27. december

Julen er børnenes fest. Slikposer og clementiner bliver delt ud, alt imens julemusikken lyder. Er du mon den heldige, der vinder i julebanko i år? Sidste år dansede ca. 100 glade børn og voksne om det store, gammeldags juletræ i Højrebyhallen, og julenissen Niller kom forbi og lavede tryllerier for alle børnene med hans julegris Anton.

Nærmere information om årets arrangement kommer senere på året, så hold øje med vores hjemmeside hér, i vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og i vores prisbelønnede app, Min Landsby, som du finder i App Store.

Nærmere information om vores aktiviteter findes i vores Facebookgruppe, Søllested Borgerforum, og i vores prisbelønnede app, Min Landsby App, som findes i App Store.

ÆNDRINGER I ARRANGEMENTERNE KAN FOREKOMME